perjantai 9. toukokuuta 2014

Cut To Fit. WeGotBeef

Lyhyt ja ytimekäs reissu Helsinkiin.

Kyytiläiset ja tavarat kyytiin ja keula kohti etelärannikkoa.
Kaikille kyydissä oleville WeGotBeef on uusi paikka joten eipä siinä paljoa ennakkoon viittiny miettiä mitä tästäkin illasta tulee. Mielenkiinnolla eteenpäin.

Pääkallopaikalla ollaan about seitsemältä ja Erik sekä Turo tulee ovelle vastaan jeesaa kantaa kamat. Niitä olikin niin tolkuttomasti. Osuttiin myös sopivasti paikalle samaan aikaan, kun Cuttiksen Jere joka tuli suoraan Tampereelta paikalle, niin tavarat meni sitten mukavasti yhdellä reissulla kaikki.

Keikkasali oli varmaan 5-6 metriä pitkä ja 2,5 metriä leveä. Eipä sinne montaa tarvinnu, että voi sanoa salin olleen täys.
Keikkaan oli suunnilleen kolmisen tuntia aikaa joten suunnattiin Juuson kanssa auto parkkiin ja lähettiin tappamaan aikaa.

Bissebingo pyörii ja porukalla on hauskaa. Enpä olisi uskonu, että sanan "bisse" lisääminen bingoon tekisi siitä ihmisitä noin hauskan torstai-illan harrasteen. Ilmeisesti tekee kuitenkin.
Joku voitti lippikseen jeesjees. Nyt on aika grindata!

Tutun ja turvallisen pituinen keikka joka koostui pitkälti näillä keikoille tuuraavan (myöskin Cuttiksen alkuperäinen) rumpalin Miron aikaisesta matskusta. Itselle kelpasi oikein hyvin, kun en Miron aikana bändiä kerennyt näkemään ja Vilin kanssa niitä biisejä taas ei niin paljoa veivata.

Keikka, CHECK! Jere tekee flunssaista kuolemaa, CHECK! Kamat takas autoon ja takasin Lahteen.
Kiitos vain paikalle saapuneille.

Tänään sitten (vaihteeks) Helsingin kautta Jyväskylään Oheisvasaran kanssa JKLDIY-Kevätkarkeloihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti