perjantai 11. heinäkuuta 2014

Hiljaisuuden mietteitä.

Loppuvuodesta toimin paitamyyjänä Unkindin ja Mantarin keikoilla. Tästä olen aika fiiliksissä.
Myöskin pari sellaista alustavaa, mutta "pidetään mielessä"-hommaakin ehkä tiedossa ja niistä sitten enemmän, kun on ajankohtaista. Jos on kerrottavaa.

Kesä on hienoimmillaan ja pään sisällä joku pieni piru huutaa: "ON THE ROAD!", mutta hommia ei nyt ihan hirveästi ole joten jotain pitäisi kehitellä. Tänä viikonloppuna Cut To Fitillä olisi keikkoja, mutta olen estynyt heidän seuraan liittymästä. Noh syksyksi sitten enemmän touhua.

Eilen illalla mietiskelin asioita. Mieleen juolahti ajatteita joista mentiin sitten pinnan alle.

Josku junnuna ajattelin, että olis hienoa osata soittaa jotai, olla bändissä ja tehdä keikkoi.
Tämä ajatusmaailma kärsii toteutuksessa jonkinverrankin, kun pää ja kädet ei suostu yhteistyöhön mikä useimpien soittimien kanssa olisi ihan hyödyllistä. Ei tuo lyriikkapääkään mikään vahva ole.

Joten rokkielämää verhon takaa.

Jossain väliä roudarin hommat alkoi kiinnostaa ja tämähän on mahtavaa hommaa. Pääsee kiertämään ja tekemään paljon kaikenlaista. Suunnilleen samaa hommaa, mutta ei tarvi esiintyä yms.

Tästä sitten heräsikin ajatus mieleeni, että on nuoria jotka haluavat muusikoiksi, mutta soittaminen ei oikein suju ja he hylkäävät ajatuksen koko touhusta ja samalla hylkäävät osan itseään heittämällä unelman roskiin. Ajatusmaailmallisesti saman ajaisi leikata itseltään varpaat irti, kun ei niitä käytä "mihinkään".

Miten näitä nuoria ja vaikkapa ei niinkään nuoria kannustaisi kokeilemaan roudarin uraa?
Tiedän itse, että tuolla olisi potentiaalisia ihmisiä vaikka kuinka paljon ja tästä huolimatta näissä hommissa välillä näkee sellasia paskantärkeitä nipottajia jotka ei osaa oikeasti tehdä mitään.
Joten osaavia tarvittaisiin ehdottomasti ja jos osaa hommansa oikeasti hyvin niin töitä riittää.

Jos sinulla on bändi. Kysykää kavereitanne mukaan kuskiksi, roudariksi, paitamyyjäksi mitä vain tekemään.
Jos sinun kavereille on bändi. Kysy tarvitsevatko he apua jotenkin?
Apu on käytännössä aina tarpeen kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti