tiistai 23. syyskuuta 2014

Barren Earth part 1. Turku, Klubi. 19.09.14

Perjantai ja aikainen lähtö Lahdesta. Tai no aikainen ja aikainen.

13:30 Piti olla treeniksellä ja sitä ennen Visan ja meikäläisen piti hakea auto sekä Oppu ja Sami yhden aikaan.
Hommahan kusi sitten hetimiten Kalliossa, kun autoa piti olla hakemassa niin vuokrafirman tyypit oli toinen jossain ja toinen jossain. "Aikaisintaan yhdeltä pääsen asiakastapaamisesta ja siitä menee joku 20min päästä sinne. Sori"
Eipä siinä. Onneks Majava oli kirjaimellisesti nurkan takana ni kahville siis ->.

Auto saatu haltuun joten soittoministerit eduskuntatalon rappusilta kyytiin ja treenikselle!

Treeniksellä tuttu kaava. Miettimättä ruvetaan lätkimään tavaraa kyytiin ja matkaan. Jotenkin ne tavarat vaan aina mahtuu sinne niin mukavasti. Ensimmäisessä kuvassa auto sisältää tavaraa seuraavasti:
2 x keyboardit + 1 x ständi
2 x basso
4 x kitara + 1 x ständi näille kielisoittimille
2 x kitarakaappi
1 x bassokaappi
1 x kitarapedaalilaukku
1 x peltilaukku
1 x rumpuständilaukku aka ruumisarkku
1 x basari
5 x ylä & lattiatomit
2  x virveli
7 x random tavaralootaa + 4 laukkua/reppua
1 x merchandiselaatikko
Siirrytäänpä tavaroista eteenpäin...

Ajomatka Turkuun meni mukavasti ja roudaamiseen ei jaksettu aikaa käyttää liikaa. Paitsi itse onnistuin jättää sormen johonki saranan väliin ja bändin painostuksesta lähdin etsimään laastaria. (Evil plan worked hehhe..)
Katatonia olikin jo paikalla joten siinähän ihmetellään ja hetken päästä soundcheckailua.
Eli odotellaan vaihteeksi.
Katatonia oli vallanut koko bäkkärin itselleen joten meille jäi vaihtoehtobäkkäri käyttöön mikä ei ole kovin käytännöllinen millään muotoa joten siellä ei paljoa aikaa vietetty.

Olen jotenki aina kokenut Ruotsalaiset muusikot erikoisiksi vekkuleiksi. He ei tervehdi, ei juttele eikä mitään. Ovat omissa oloissaan ja ovat olevinaan jotain suurempaa ja hienompaa.
Tässäkään tilanteessa ei tullut poikkeusta.

Ruokailun jälkeen olikin sitten muutaman tunti mukavaa vapaata palloilua siinä ja Visan kanssa lähdettiin pyörimään kaupungille. Turhaa pyörimistähän tuo oli, kun kummallakaan ollut rahaa haha.

Ovien avauduttua paikalle alkaa valua pikkuhiljaa mukavasti väkeä. Katatonian tiskillä oli vilskettä, mutta lämppäribändi joutui nyt vähän varjoon jostain syystä.

Barrenin alotellessa paikalla onkin jo ihan kivasti väkeä ja kyllähän tuo porukalle näyti uppoavan, mutta suurin osa oli siellä kyllä pelkästään Katatonian takia.
Keikan jälkeen kävin siinä pyörähtämässä katsomassa, että tarvitaanko apuani kamojen purkamiseen/kasaamiseen niin kävikin yllättävä pikakäsky, että tavarat kasaan, autoon ja kohti Helsinkiä!

Enpä ole ennenkään käskyjä vastustellut ja tällä kertaa, kun Katatonian väki oli noin piittaamatonta niin ainakaan ruvennut inttämään vastaan vaan lähdin hakemaan autoa.

Ihmiset menee kuka mihinkin suuntaan ja Janne lähtee opastamaan meidät Hotelli Arkadiaan.
Erittäin mielenkiintoinen kokemus. Suosittelen kokeilemaan!
Teollisuusversio omena hotellista.

Tässä kohtaa todettiin sitten hyvää yötä ja seuraavaan päivään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti