torstai 30. lokakuuta 2014

Rytmihäiriö. Hämeenlinna, Suisto-Klubi. 25.10.14

Tuplajuhlailta: Omalta osaltani Rytmihäiriön keikka nro 70 ja Villen viimeinen keikka meidän matkassa tänä vuonna. Iso kiitos Villelle kaikesta oli ihan helvetin hienoi reissui taas ja hauskaa. Otetaa uusiks!

Keikkareissu alkakoon tällä kertaa auton metsästämisellä. Tarkasta sijainnista ei ole tietoa, mutta about osoite on.
Autohan löytyi, mutta hauskasti sakkolappu lasissa. Eipä meidän siitä tarvinut murehtia, mutta hyvät naurut siitä sai. Lauantaina nopeita parkkipirkkoja Helsingissä.

Jätkät kyytiin ja treenikselle. Sieltä sitten keulakohti Hämeenlinnaa ->.

Hämeenlinna on kryptinen kaupunki. Joka kerta, kun siellä olen käynnyt ja pyörinyt niin se paikka muuttuu aina. Koskaan siellä tunnu löytävän itseään helposti mihinkään, mutta silti se menee helpohkosti. Hämmentävää.

Kamat Suistolle, kasaan ja checki. Näiten jälkeen lähetään etsimään ruokapaikkaa keskustasta ja matkalla Circuksen kohilla Remu & The Hurriganesin keikkapaku. Olivat vissiin hekin tulleet juuri paikalle.
Ruokapaikaksi löydettiin eräs thai-ravintola jossa annokset oli erittäin jees. Enpä ollut aikasemmin nähnyt friteerattua porkkanaraastetta.

Takasin keikkapaikalle ja asiaan:
Suistolla siinä meillä oli tovi aikaa joten soittajat otti pientä ruokalepoa. Basistit meni tiskille.
Lämppärinä oli Jyväskyläläinen thrash-bändi: Inkvisitor. Kohtalaisen energistä mättöä. Ihan piristävä uus tuttavuus ja mukavia hemmoja.

Rytmihäiriön ottaessa lavaa haltuun yleisössä oli ihan kiitettävästi väkeä ja tunnelma alkoi olemaan tuttu ja epäturvallinen. Suisto-klubi on mielestäni kyllä erittäin suosillinen keikkapaikka Rytmihäiriölle ollut ainakin näillä kolmella/neljällä keikalle mitä olen nähnyt tuolla.
Porukkaa lentelee, kaatuilee, kiipeilee tuoleilla/pöydillä/lavalla ja tiesmissä. Meno on siis kohdillaan!
Tietty siellä joku älypää oli joukossa mukana räkimässä lavalle. Miksi?

Keikka oli kokonaisuudessaan erittäin hyvä ainakin omasta mielestäni sekä bändin osalta, että yleisön osallistumiseltakin. Joten tästä on hyvä siirtyä tiskin ääreen juhlistamaan Villeä ja sulkemisajan jälkeen suunnata kohti kotia.

Hyvä reissu. Vielä olis jäljellä Turku (+CUT TO FIT) ja Seinäjoki. Nää loppuu kesken perkele.

E: Kuvissa mukana todistusaineistoa eräästä Suomen pienimmästä bäkkäristä mitä itse olen nähnyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti