tiistai 7. lokakuuta 2014

Rytmihäiriö. House Of Rock, Kouvola. 03.10.14

Kouvostoliittossa pitkästä aikaa!

Otin Juuson Nastolasta kyytiin ja suunnattiin Kouvolaan. Mentiin paikan päälle etuajassa jotta kerettiin tutkailemaan tuota mysteeristä kaupunkia. Outo paikka se on vieläkin, mutta hyvää pitsaa sieltä saa!

Siirryttiin ennen kuutta House Of Rockiin odottelemaan, että jätkät tulee paikalle.
Harvoissa paikoissa lähes koko baarin henkilökunta tulee tervehtimään. Nyt oli poikkeustilaus ja hämmennyin tästä tervehtimisen määrästä. Mukavia ihmisiä, mutta niillä oli hirveesti kysyttävää ja ihmeteltävää asioista joista en tiennyt mitään saatika sitten lämppäribändin asioista joista kyselivät myöskin.

Jätkät tuli paikalle joten kamat lavalle ja kasaan. Seinällä bongattiin hieno valotaulu jossa oli sekahaku, miesten haku ja naisten haku-laatat. Pakkohan se oli kokeilla toimiiko se. Toimihan se joten se otettiin käyttöön illan aikana.
Soundcheckin aikana yleisössä oli iloinen ja humaltunut natiivi joka huuteli väliin kaikkea: "keep on rocking!" yms hauskaa. Veikeä vekkuli!

Soundchekin jälkeen jätkät lähti syömään ja me suunnattiin Juuson kanssa tutkimaan paikallista liikehdintää kaupungilla perjantai-iltana. Kuolluttahan siellä on.

Kello lähestyy yhdeksää joten me suunnataan takasin paikalle kasaamaan merchipöytää.

Curimus oli lämppärinä, mutta ohittakaamme heidän osuus tällä kertaa.

Muistelin hämärästi, että kyseisessä keikkapaikassa oli pittikielto ja jännityksellä odotin mitä keikan aikana tapahtuu. Aika vaisua toimintaa siinä oli puolisen keikkaa yleisön puolesta.
Merchipöytä, kun oli "stageleftissä" niin Otto sai jossai välissä hyvät naurut settinsä takana, kun huomasi minun löytäneen jostain rumpukapulat ja naputtavan biisien mukana jalkoihini.

Tässä kohtaa havaitsin yleisössä kasvavaa liikehdintää ja sen huomasi myöskin järkkärit jotka sujahti haukkana paikalle poistamaan aloittajaa.
Une bongas saman lavalta ja hetken päästä Villen kanssa laskettiinkin, että lavalta puuttuu yks artisti.
Une otti ja lähti pittiin repimään aloittajaa takasin ja tovin kulutta poket yritti erehdyksissä viedä laulajaa ulos!
Tämän jälkeen huomasinkin, kun Une otti ja taklas järkkärin kumoon. Haha hulvatonta!

Järkkäri jopa haki lisävoimia, mutta ei ne sieltä ketään ulos saannut!
Biisin loputtua Une rupes sitten valistamaan lavalla, että pitti pyörii eikä ketään viedä ulos tai keikka loppuu. Järkkärit sitten ymmärs tilanteen ja jäi reunoille vahtimaan ettei pitti leviä jokapuolelle.

Vikan biisin aikana Ottoa vissiin rupes ärsyttämään haljennut pelti jolloin rummuissa kiinni ollut vesuri irroitettiin ja pelti sai kokea kolme surmanlyöntiä.

Keikka koki loppua myöten mahtavan kasvun joten yllätysencorena kuultiin "perjantaina juostiin".

Kelpo ilta! Seuraava pysäkki onkin sitten Loimaalla 18.10. Loivarrock!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti