lauantai 22. marraskuuta 2014

Pohdiskelua.

Aina sillointällöin tulee eksyttyä katsomaan tai lukemaan juttuja joistain menneistä keikoista. Joka kerta niistä syntyy omanlainen haikeus siitä, että on syntynyt niin sanotusti väärään aikaan.

Sepultura 96 Messilässä. Darkthrone 91 Kasisalissa. Giants Of Rock 88-91. Läjäpäin keikkoja Lepakossa, Vuoritalossa, Factorylla, Darksidellä, Torvessa, Kasisalilla, Lutakossa, Turussa Tvo/klubi/säätämö, Tampere Vastavirta/klubi/mitäniitänytonollu, Helsingin monet paikat jotka on tai ei enään ole.

Jostain syystä mikä voi toki olla ihan omassakin päässä tuntuu, että tietyllä tapaa vuoden 2006 jälkeen keikkatarjonta on lässähätänyt ihan totaalisesti. Missä on Evil Angel, Horna, Sacrilegious Impalement, Behexen, Goatsodomy ja tieskuinkamonet kovat kotimaiset sekä kovat ulkomaiset bändit jotka tuntu sillon kiertävän Suomea jatkuvasti ja pyörivän tässä Lahden lähimaastoilla?

Olen toki äärimäisen tyytyväinen omaan tilanteeseeni ja koitan käydä keikoilla mahdollisimman paljon. Toki toivon että tarjolla olisi reilusti enemmän metallia. Toinen mikä aiheuttaa säännöllisin väliajoin lippujen hinnat jotka tuntuu nousevan jatkuvasti.
Helsinkiin, Jyväskyläään tai Tampereelle vois lähteä mielelläään useamminkin katsomaan keikkoja, ku niissä nyt on aika usein hyviä keikkoja tarjolla, mutta jos ajattelisi maksavan sanotaan n 30€ (esim At The Gates tässä juuri viime aikoina) jokaisesta keikasta ja siihen päälle vielä omat kulkemiset sinne ja takaisin, niin suunnilleen 60€ per reissu siinä menis ja niitä jos olis useampi kuussa niin ei sitä paljon syödä tarvitsisi.

Festareillakin tuntu olevan jatkuvasti parempi tarjonta vielä 2006, kun mitä niillä on nykyään.

Mutta ei pidä valitaa vaan nauttia siitä mitä on tarjolla. Ens viikolla sentään tarjolla Mantaria ja Unkindia kaks iltaa putkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti