keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Unkind & Mantar. 26.-27.11.14 Helsinki & Jyväskylä

Keskiviikko ja keula kohti Kuudetta linjaa. Majavan kautta tosin!!

Uusi aluevaltaus Unkindin paitamyynti ja pääsinpä jeesailemaan Saksanpoikiakin. Toveri Juuso lähti seuraks ja pääspä hänkin osalliseksi myyntihommiin. Vielä joku päivä sekin on näissä hommissa kunnolla mukana.

Kuudes Linja oli remontoitu viime käynnin jälkeen tai siltä se ainakin vaikutti. Ihmisiä valuu ihan mukavasti paikalle vaikka huomiotavana on kaksi faktaa: Keskiviikko ja Swans soitti samaan aikaan Tavastialla.
Eipä siinä. Väkeä on paikalla kuitenkin riittävästi joten tunnelma on hyvä. Molemmat bänditkin tuli tarkastettua ensimmäistä kertaa tuossa ja hyvältä vaikutti. Saksalaisilla oli jotain teknisiä ongelmia, mutta ei ne menoa haitannut. Mukavaa porukkaa. Tämä keskiviikko nyt oli vähän tälläinen: "ei paljoa raportoitavaa"-mallin ilta, mutta ei se missään nimessä huonokaan ilta ollut!!
Torstai. Jyväskylä ja Lutakko.
Tälle osuudelle lankesi myös kuskinhommia joten järjestin oman autoni valmiiksi Helsinkiin odottamaan josta olen vieläkin suuresti kiitollinen. Kiitti mutsi!
Juuson kanssa suunnattiin Renkomäen abc:lle odottelemaan kyytiä Jyväskylään. Rumpali ja Kitaristi saapuu paikalle ja iloksemme heittää tosi elämään perustuvan vitsin: "ajettiin vahingossa rampista ohi".

Eipä siinä. Vähän murkinaa naamariin ja tien päälle. Heinolan päivän teema jatkuu: "ei helvetti! ajettii taas rampista ohi!" joten pieniä suunnitelman muutoksia. Ei tosin Juuson kanssa stressattu tilannetta, kun möllötettiin takapenkillä kaikessa rauhassa.

Jyväskylän päädyssä tsiigaillaan mestoja siinä ja otan haltuuni pakunavaimet. En vieläkään tiedä mistä sen repäsin, mutta olin ymmärtänyt meidän lähdön tapahtuvan keikan jälkeen ja Saksalaisten pitäisi olla lentokentällä klo 0300. Noh tuosta lisää kohta.
Suunnattiin Juuson kanssa Jyväskylän ellei Suomen parhaimpaan pizzapaikkaan; Pizzeria Mariaan. Kertaakaan en sieltä ole nälkäisenä tai pettyneenä lähtenyt. Erittäin suuri suositus!!

Takasin Lutakkoon ja myyntitiskille hengailemaan.
Jeesailen taas Mantariakin siinä ohessa ja myynti käy sillein pikkuhiljalleen. Unkind paukutti ainakin mielestäni kovemman keikan, kuin Helsingissä ja porukkaakin oli rahtusen enemmän mikä on aina hyvä.

Mantar pomppaa lavalle ja soittaa myöskin erittäin tiukan kuuloisen setin ja yleisökin oli tullut lisää mestoille!
Homma toimii ja nyt jäädään odottamaan, että tätä saadaan lisää taas!

Keikan jälkeen pähkäilen, että ihan kohtahan tässä pitäisi vissiin lähteä ja kamat on vieläkin lavalla?
Bäkkärille kyselemään asiasta ja tässä on keskustelun eteneminen:
T: "pitäiskö noi kamat käydä kasaa lavalt?"
M: "nytkö?? eiihh hitto, ku just on sauna lämpeemäs ja jätkil hyvä meno pääl"
T: "oookeii??.....mut eiks meijän pitäis koht jo lähtee jos Mantarin pitää olla kolmelt lentokentäl??"
M: "Mitäääh?!?? EEeeeeiii ei eiei....Iltapäivällä kolmelta vasta. Huomenna. Me jäädää tänne yöks!!"
T: "ah......just....tuota jooooooo...."
M: "ota kalja!"

Noh hommassahan oli pieni vitsi. Mun piti lähteä perjantaina mutsin kanssa käymään Porissa joten ei muutakuin puheluita soittelemaan ja ihmettelemään. Sori mutsi! heh.

Takas yläkertaan ja tiskin kautta Juusolle uutiset kertomaan: "me jäädään tänne yöks!" Juuso: "ahaaaa??"
Yllätysten yö niin sanotusti haha! Eipä siinä.

Iltahan meni mukavasti bäkkärillä istuskellessa ja paskaa jauhaessa. Tulipa käytyä Burger Kingissäkin. Ei kummonen. Kuultiin myöskin, että ollaan jatkossakin tervetulleita Unkindin keikoille myyntihommiin ja no huomenna kuultiin, että myös muutenkin töihin. Niice!

Lutakko on keikkapaikkana monella tapaa kyllä mahtava. Keikkatilan saa jaettua isosta salista pieneksi helposti. Hyvä palvelu ja henkilökunta on mukavaa. Tilat on erittäin miellyttävät ja Lutakon omat nukkumatilat ovat itseni mielestä ainakin erittäin iso plussa!

Kotimatka oli kuulemma pakun takaosassa hyvin tiivis, kun siellä sai istua tyylii polvet suussa. Onneks olin kuskina haha! Omasta mielestä kotimatka oli sinänsä harvinaisen mukava, kun sai kuunnella mielenkiintosia keikkareissu-tarinoita sekä pääs tutustumaan Markoon paremmin. Mukava mies.

Päällimäisinä fiiliksinä: Omituinen, mutta erittäinen mukava reissu. Näitä lisää!!!








Lutakko: bäkkärin vessa.










Hienoja sanoja!

1 kommentti: