sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Vuoden eka. Terveet Kädet. Torvi. 9.1.15

Vuoden eka keikka ja se on hyvä ottaa Torvessa.

Kömmin paikalle ja Lahden omat vekkulit: Zyprexa meuhkaa jo lavalla. Vaikka omistan ekan demokassun ja uusimman cd:n niin jostain syystä en ole saannut aikaseksi kuunneltua paria biisiä enempää.
Tämähän on siis loistava tilaisuus bändille näyttää meininkinsä ja homma toimii livenä erittäin mieleisesti.
Väkeä on vaan paikalla heikosti joten liikehdintä tapahtuu lavalla, tiskillä ja vessoille.

Vivisektio.
Illan toinen artisti josta ei sitten mitään hajua etukäteen. Omiin korviin tuo ei oikein iskenyt vaikka välillä tuli hetkellisiä hienoja hetkiä. Mies ja naisvokalisti tarjoaa usein hyvän varieetin, mutta tässä mentiin aikapaljon päällekkäishuudoilla.
Vaikken itse suuresti nauttinut tästä niin ilokseni huomasin, että muille ihmisille tuo tais toimia ja pitti alko pyörimään kivasti. Erittäin piristävä näky Torven keikalla.

Psykoanalyyi.
Tuo Jyväskylän Vitutuskommandotrio. Huomaa kyllä hyvin, että pojat on vedelly keikkoi ihan mukavasti.
Esiintyminen lavalla on saumatonta ja takkuilematonta. Keskisormet pystyssä keikka läpi.
Jos Psykis on mestoilla niin erittäin vahva suositus, että mene katsomaan!

Terveet Kädet.
Pakko myöntää, että levyltä en tätä bändiä jaksa kuunnella paria biisiä enempää sitten millään jostain syystä. Tilanne voi nykyisin olla eri, mutta pariin vuoteen en ole jaksanut edes kokeilla.
Miksi sitten lähdin katsomaan tätä? Legendaarisuuden takiako? En.

Näin TK:n Turun Klubilla pari vuotta sitten Ratfacen kanssa ja vaikka en bändiä kuuntele niin tuo keikka on kuitenkin yksi elämäni kovimpia keikkoja mitä olen nähnyt.
Tästä siis tiedostan, että livenä tämä ainakin itselle toimii jokseekin.
Kolmannen biisin aikana otin pitin reunalla seisoessani syliini noin tuopillisen olutta mikä otti siinä tilanteessa itseä hattuun suhteellisen huolella ja tästä johtuen en jäännyt katsomaan koko settiä.

Katsoin keikasta varmaan 20-25min ja bändin hahmoista kukaan liikkunut paikaltaan mihinkään siinä välissä ja tulipa se surkuhupasa "Pissaa Ja Paskaa":kin sieltä jo joten lähdinpä siitä kuivattelemaan vaatteitani.

Ens viikolla sitten uutta stooria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti