keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Rytmihäiriö. Union-festivaali. The Circus, Helsinki 06.11.15

Spurguremmi lähtee vielä syksyn viimeiselle ryyppyretkelle.
Circus ja Unioni-festivaali. Tapahtuma on ihan hyvä konsepti, mutta soittopaikka on vähän kyseenalainen tietyllä tapaa sekä line-up on hämmentävä. Jokin Tanskalainen bändi jonka nimeä en nyt millään muista, mutta vähän sellaista teknistä pomputusta. Sitten Rytmihäiriö. Sitten Santa Cruz ja sitten Mustach. Logiikkaa?

Anyway.
Reissuun lähettiin ajoissa, koska tiukka aikataulu ja paljon tehtävää. Kävin hakemassa auton ja lähdin hakemaan Anden ja siitä sitten treenikämpälle hakemaan soittokamat.
Circukselle ja load-in. Harvinaislaatuinen tilanne sinänsä, kun ollaan klubikeikalla ja minun ei tarvitse olla paitamyynnissä.

Soundcheck check ja sitten ihmettelemään. Bäkkärille tuodaan mystinen pilleritarjotin.
Tästä lähtee.

Tesseretcatakakaatatatatamikähittooli. Soittaa lähes tyhjälle salille. Nyt rupee karmimaan, että mitä helvettiä tästä tulee. Salissa varmaan 17 tyyppiä ja sinne mahtuu noin 1000?

Onneksi Rytmihäiriön aloittamishetkillä yleisöä oli kuitenkin valunut jo paikalle kohtalaisen hyvin, mutta kohdataan faktat. Rytmihäiriö ja Mustach. Ei yhteistä yleisöä.
Rytmihäiriö ja Santa Cruz. Ei yhteistä yleisöä. Sitten vielä tuo Tanskan otus. Ei. Lyödään päälle viellä 39€ maksavat liput. Eiköhän siinä ole tarpeeksi faktaa.

Kaikesta huolimatta yleisöä oli mukavasti silti paikalla ja soitto kulkee, kuin bisse hanasta.
Yleisöstä löytyy ihan mukavasti Rytmis-faneja ja he pitävät osaltaan tunnelman kohillaan. Muuten olikin sitten semmosta...jököttämistä...

Soitto läpi ja vuosi 2015 oli Surmacrewiltä siinä.
Santa Cruz lainaa soittokamoja joten eipä päästä karkaamaan heti paikaltakaan.

SC:n jälkeen sitten pikaien pakkaus ja hiiteen Circuksesta. Ville ja Aino heitettiin Majavaan. Loppuporukalla lähdettiin treeniksen kautta Andelle jatkobileisiin.

Meininki oli huikea läpi yön. Tästä jatketaan seuraavassa osiossa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti