perjantai 4. joulukuuta 2015

Barren Earth & Turisas tour. 27.11.2015 Kouvola, House Of Rock

Kouvola.
Tähtäsin Kouvolaan ajoissa, jotta kerkeän etsimään itselleni parkkipaikan ja käymään levykaupassa pyörähtämässä. Parkkipaikka löytyi hämmentävän helposti joten ei muutakuin levykauppaan.
Vaikka luulin ajoittaneeni touhuni hyvin, niin olin silti ns tiukalla aikataululla. Selailin siinä sitten levyjä ja katsoin kelloa "nyt on mentävä. kohta roudataan" ja kävelin House Of Rockille.

Kiertuemanagerimme oli jo paikalla, mutta siinähän se sitten olikin. Sattuneista syistä bussi oli myöhässä, joten siinähän ihmeteltiin.

Bussi saapuu paikalle ja odottelen siinä josko kohta pääsis roudaamaan. Syystätaitoisesta siinä vaan kestijakesti ja tietenkin roudaaminen piti hoitaa talon kapeimman oven kautta. Eihän siinä.

Kamat sisään ja paitalaatikoiden kimppuun.
Lasken paitoja pää savuten ja sen jälkeen rupean miettimään, kun pitäis saada displayboardit esille.
Paitatiskihän on HOR:ssa biljaripöydällä ja sen ohi kuljetaan lavalle. Siinä pöydän takana on myös lavamonitorimiehen kamat ja sitten guitarworld eli ahdasta oli.

Porukkaa valuu tasaisesti sisään ja vaikka sali oli puolillaan, niin tunnelma oli koko illan läpi kuitenkin erittäin mukava ja porukka tykkäsi.
Olin itsekkin ihan tyytyväinen Kouvolan suoritukseen.

Vaikka ilta olikin kaikinpuolin hyvä, niin ei tästä jäännyt sinänsä mitään varsin erikoista mieleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti