perjantai 4. joulukuuta 2015

Barren Earth & Turisas tour. Järvenpää, Blackpool 28.11.2015

Edellisiltana Kouvolasta lähtiessä ihmettelin, että onpas auto nyt jotenki venkula ajaa. (Ei. En ollut kännissä.) Jatkoin samaa ihmettelyä matkallani Järvenpäähän.
Soittelin siinä matkalla isän kanssa ja ihmeteltiin, että mikähä perkele siinä on.
Noh kaikki pitäis täsmää ja renkaat näytti pyöreiltä lähtiessä. Järvenpäässä parkkipaikalla kuitenkin huomasin, että eihän perkele se yks rengas ollutkaan pyöreä enään. V*ttu...

Kerkesin siinä tovin ihmettelemään keikkapaikkaa ja suunnittelemaan paitamyynti-tiskiäni ja hoitamaan roudaamisen. Sitten mentiin taas rengashommiin...

Nyt mennään sitten sellaseen Rock 'N' Roll-glamourin huipentumaan, että oksat pois. Iskä lähti Lahdesta käymään Järvenpäässä vaihtamaan renkaan mulle.
Selvitettään tähän väliin yksi juttu. Osaan vaihtaa autoon renkaan.
Olin vain varma, että mulla ei olis ollut mukana tarvittavia kamoja renkaanvaihtoon joten ukko tuli niiten kanssa hoitamaan homman.

Eipä siinä. Rengas vaihtu mukavasti joten takasin sisälle ja iskälle kiitoksena teetä.

Keikkapaikkahan oli siinä hemmetin siisti, että se oli biljardisali ja bäkkärilläkin oli biljardipöytä.
Muutenkin todella siisti ja mukava paikka!

Edellisiltana blackpoolissa oli esiintynyt Turmion Kätilöt joten pientä varausta oli siihen, että kuinka moni jaksaa tulla kahtena iltana keikoille riehumaan.

Porukkaa lappaa tasasesti sisään ja sali täyttyy mukavaa tahtia. Vaikka ilta ei ollutkaan Sold Out, niin tunnelma oli sitäkin loistavampi.
Barren Earth sai todella lämpimän vastaanoton ja porukka näytti nauttivan. Kuulin ohimennen paljon porukan kehuja siitä kuinka hyvä laulaja bändissä on. Helvetin hyvä, että maistu!

Turisas veti oman settinsä ja olihan siinä suhteellisen selvää, että kumpaa bändiä porukka oli tullut katsomaan, mutta eihän siinä. Kova ilta oli!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti