perjantai 4. joulukuuta 2015

Barren Earth & Turisas tour. Joensuu, Kerubi 04.12.2015

Kerrankin kävi niin, että ei tarvinut herätä helvetin ajoissa ja ajaa ensin jonnekkin vaan sai kävellä kotikaupungin bussiasemalle odottelemaan.
Bussiasemalla istuskellessani huomaan, Turisaksen Hämeenlinnalaiset ja liityin seuraan. Tovin kuluttua seuraamme liittyi Kimmo ja tuurasi muutamilla keikoilla Samia.

Nukkumisen sijaan suurin osa matkasta meni paskaan jauhaen. Vaikka kotimaata on tullut kuljettua eestaas muutenkin, niin on se vaan silti aina yhtä mukavaa istuskella autossa ja katsella maisemia.

Saavuttiin Joensuuhun ajallamme ja siinä perinteisen mietintäjaturina-tauon jälkeen ruvettiin pikkuhiljaan puuhastelemaan. Jostain syystä kävi vaihteeksi joku ahaa-elämys ja tavarat roudattiin sisään kapeinta ja hankalinta reittiä pitkin. Noh otetaan se urheiluna heh.

Kerubissa on kyllä aina kiva asioida. Hyvä palvelu, mukava ja asiallinen henkilökunta ja hyvä ruoka!

Kävimme viimeeksi keväällä Barren Earthin kanssa kerubissa ja se reissu ei ollut mikään maailman onnistunein niin sanotusti. Vaikkakin oli hyvä reissu, niin oli se vähän kyseenalainen tietyllä tapaa.

Tällä kertaa tilanne oli toisin. Porukkaa rupes kävelee samantien saliin, kun ovet aukastiin ja Barren Earth sai todalla hyvän vastaanoton.
Bändillä näyttää olevan hyvä olla lavalla ja yleisöllä näyttää olevan kivaa salin puolella.
Kaikinpuolin hemmetin hyvä!

Turisas myllytti jälleen varmalla otteella keikkansa läpi ja porukka näytti nauttivan.

Keikan jälkeen siinä sitten purettiin kamat ja lastattiin autoon. Bäkkärillä olikin sitten tätä roudaria hemmottelevaa tarjontaa: Viskiä! Hitto mikä "rock-klishee", mutta viski vaan on hyvää. Useinmiten.
Siinä sitten viskiä ja olutta naamariin ja sitten tulikin poistumiskehoitus kerubin puolesta.
Juomat mukaan ja ulos bussiin istumaan iltaa. Ilta venyi mukavasti sinne aamuseitsemään ellei pidempääkin.
Tätä päätöstä kaduin myöhemmin Tampereella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti