maanantai 28. joulukuuta 2015

Barren Earth & Turisas tour. Seinäjoki, Rytmikorjaamo 19.12.2015

Rundin vika veto. Elämäni ensimmäinen kerta verkatehtaalla.
Tunnetila on ristiriitainen. Toisaalta olo on helpottuva, kun rundin stressi helpottaa tämän päädyttyä. Toisaalta en todellakaan olisi halunnut tämän loppuvan vielä.

Ennakkolippujen tilanne vaikutti huolestuttavalta, mutta Seinäjoki näytti kyntensä ja porukkaa valui kaikesta huolimatta kokoajan lisää sisään.

Vaikka Barren Earthillä ei ollutkaan täyttä salia edessään, niin vetivät jätkät viimeisen keikan kaikilla voimillaan läpi. Tunneskaalat tuplattiin monissa kohdissa ja aijumalauta, kun jätkät veti jälleen hyvän keikan!
Tässä kohtaa on toki pakko sanoa tai siis selvittää yksi asia. Tuntuu että olen puhunut koko kiertueen tarinan puolueellisesti ja tottahan tuo tietyllä tapaa. Ei mitään henkilökohtaista tai pahaa Turisasta kohtaan. Heidän musiikki, kun ei itseä puhuttele niin paljoa, niin on hankalahkoa pitää pitkää puhetta heidän esiintymisistä.
Mukavia kiertuekumppaneita ja mielenkiintoista seuraa. Tekisin toki toisenkin rundin heidän kanssa kaikesta huolimatta!

Tällä kiertueella, en kerennyt itse todistamaan pahemmin perinteistä kiertuehölmöilyä joten otin mukaani hevosnaamarin. Näytin maskin Jannelle ja Markolle ja yllytin heitä tekemään maskin kanssa jotain hauskaa.
Markohan sitten tempasi Turisaksen kappaleen "We Ride Together" aikana ja meni lavalle riehumaan maski päässä. Hyvin valittu kappale eikö vain? Heh.

Ilta loppuu ja asiakkaita riitää. Minun pitäisi purkaa kamat ja laskea kaikki kamat. En ollut päässyt kunnolla edes puolväliin, kun minulle ilmotetaan, että bussissa odotetaan jo merch-laatikoita. "Eissaaaatana!!" Hirvee kiire ja hirvee stressi. Blackout meinaa iskeä päälle ja mahalaukku tyhjentyä stressin takia. Janne rakas ystävä tuli sitten ja jeesasi laskemalla Barren Earthin kamat joka helpotti paljonkin asioita.

Tämä kiertue oli minulle aivan käsittämättön hieno kokemus kaikin puolin ja varsin oppimisen kannalta. Miten kiertueella käyttydytään, miten asiat hoituu, miten mikäkin toimii ja käy.

Erittäin iso kiitos Barren Earthille jonka kautta tämä tilaisuus minulle mahdollistui. Iso kiitos Turisakselle ja crewille: Anna, Tude, Mike, Jussi, Toni ja Tonia tuurannut kuski.
Sekä Kimmo joka tuurasi Samia muutamalla keikalla.
Oli aivan saatanan hauskaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti