lauantai 2. tammikuuta 2016

31.12.2015 Amorphis - Virgin Oil Co, Helsinki

Uudenvuoden aatto ja Amorphis. Ei huono yhdistelmä ollenkaan.

Tähtäsin kolmeksi treenikämpälle ja siinähän ihmeteltiin sitten kuvioita. Käytiin läpi paitalaatikoita ja jauhettiin tunnetusti paskaa.

Virginiin suhattiin neljäksi ja kamat sisään. Vaikka tällä kertaa minun ei tarvinnutkaan tehdä virallista inventaariota paidoista, niin oli se kuitenkin tehtävä jotta tietäisin mitä olen myymässä haha! Tähän projektiin menikin pari tuntia mukavasti. Tutustuessani myyntiartikkeleihin, pengoin samalla merch-tarvikelaatikkoa ja inspiroiduin siitä.
Pitää etsiä jossain välissä naamiointiverkkoa ja muovilaatikko, niin saan tehtyä oman vastaavan lootan jonka voin jättää sitten Helsinkiin treenikselle. Sieltä sen kuitenkin aina haen/hakisin anyway.

Virgin oilissa on yksi juttu miksi pidän paikasta paljon. Siellä on hyvät safkat haha!
Hitto joka kerta saannu joko helvetin hyvää pitsaa (mistä olen muuten piruntarkka. Ei ihan mikä tahansa lätyskä kelpaa) tai muuta vaihtoehtoista ruokaa. Kertaakaan ei ole tarvinut valittaa.

Keikka alkoi puolilta öin ja porukkaa oli sali melkolailla täys. Keikkakin oli varsin mukava kaikinpuolin. En vain omalta pisteeltäni kerennyt hirveästi tarkastelemaan tarkemmin menoa, mutta hyvältä kuullosta ja hyvältä näytti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti