maanantai 18. tammikuuta 2016

A.R.G. Torvi, Lahti 16.01.16

Ai että. Jos eilen oli yllätysten yö, niin oli sitten tämäkin haha!

Ilta alkaa kotona kokkailu viskikolalla (nowadays Lemmyllä) ja sitä nautiskellen. Tein toisen drinkin ja otin sen toiseen käteen ja toiseen käteen kassillisen olutta. Ei helvetti mikä näky varmaan ollut kaupungilla, kun kävellyt viskikola (Lemmy) kädessä haha.

Juuson kämpillä vedettin Antin kanssa pohjia ja suunnattiin siitä sitten Torveen tähyilemään meininkiä. En nyt kuollaksenikaan muista oli tuolla lämppribändiä, mutta jos oli niin sitä ei varmaan tullut nähtyä... JÄLKIEDITIO: Damngod lämppäs. Ei nähty.

Itse näin A.R.G.n ensimäisen kerran pari kuukautta aikaisemmin Unionifestivaaleilla Circuksessa.
Vetivät siellä tiukan keikan ja hehkutin sitä sitten Juusolle ja Antille. Sain myös ylipuhuttua heidät mukaan ja sehän oli kaikkien mielestä loppujenlopuksi hyvä asia.

A.R.G. hoiti tonttinsa niin mallikkaasti, että Slayer menis nurkkaan häpeämään. Tässä meinaan näytettiin mistä poro kusee! Tunti turpaan ja vielä Sodom cover loppuun. Ai helvetti!

Keikan jälkeen käytiin bäkkärillä turisemassa jätkien kanssa ja voi helvettiläinen, että oli mahtavaa porukkaa!
Menkää katsomaan, juokaa kaljaa, juottakaa heille kaljaa ja nauttikkaa!

Itsekkin nautin keikasta niin paljon, että kotiin pääsy on oikeastaan täysi mysteeri ja yö tuli nukuttua eteisessä aina välillä heräten oksentamaan. Ihan helvetin kova!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti