perjantai 8. tammikuuta 2016

Swallow The Sun. Logomo, Turku 07.01.2016

Tämä reissu alkoi pienellä yllätysellä, kun Mikko pyysi minua hakemaan Raivion lentokentältä kerta samaa matkaa oltiin tulossa. Eihän tuosta voinnut kieltäytyä.

Lentokenttä kun ei ole itselle turhan tuttu, niin pyörimiseksihän se meni, mutta Raivio löytyi aikanaan sieltä ja sitten alkoi matka kohti Turkua.

Saavuimme paikalle bändin lopetellessa soundcheckiä. Tiputettiin Juha pelimestoille ja suunnattiin syömään ja tutkimaan mestoja. -30C ja torstai. Ei paljon ollut porukkaa liikkeellä turhaan.
Tämä toki herätti pieniä huolenaiheita keikan suhteen.

Tähdättiin suunnilleen kasiksi paikoille joten Hanging Garden soitteli jo lavalla. Bändissä on mahdollisuuksia, mutta jokin tuossa e sitten vain millään puhutellut itseäni.

Swallow The Sun aloitti tällä keikalla tammikuisen Suomen rundinsa ja kyllä huomasi soitosta, että pojat oli ollu tovi sitten muutaman viikon Eurorundilla. Sen verta vahvalla otteella mentin koko keikka, että terve!

Ensinmäisestä nuotista viimeiseen asti lavalta tarjottiin sellaista kylmää kättä ja lohduttomuutta, että pahaa teki ja sehän kuuluu asiaan! Tässä on kyllä sellainen livebändi, että moni saisi ottaa vaikutteita.
Jos ei ole mitään sanottavaa, niin ei sanota. Yleisön turhaan älämölöön joka ei liity keikkaan kommentoidaan "turpa kiinni".

Ei sanat riitä ylistämiseen.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti