sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Mikkey Dee MP-messut, Helsinki 06.02.

Päivä keikkojen välissä.
Kaveri huomatti pari päivää aikaisemmin, että Mikkey Dee olisi tulossa MP-messuille esittelemään moottoripyöräänsä. Oliko sanomatta selvää, että mennään paikalle? Oli.

Kaverini oli jo ajoissa paikalle joten menin itse sinne hitusen myöhemmin. En ole aikaisemmilla käynneillä nähnyt niin paljon väkeä mitä siellä nyt oli pyörimässä. Huhhuh.

Löysin kaverini joka oli päivystämässä Victoryn pisteellä ja siinähän alkoi kuhisemaan Motörhead-faneja pikkuhiljaan. Oikeassa paikassa oltiin siis.

Mikkey saapui paikalle ja sitten alkoi törkeä kaaos. Hommassa oli pieniä organisointiongelmia, mutta hommat rupes hoitumaan ja lähestulkoon kaikki halukkaat saivat nimmarin.

Seuraamme päätyi eräs Lahtelainen Motörheadbanger joka tunsi Mikkey promootiovastaavan joka järjesti meille nimmarisession jälkeen yhteiskuvan Mikkeyn kanssa.
Lähtiessäni utelin ovatko he juhlimassa ja kertoivat mahdollisen sijaintinsa.

Kirkkonummelta Helsinkiin saapuessamme Mikko huhuili takapenkiltä, että pitäisikö käydä katsastamssa mesta josko Mikkey olisi vielä mestoilla.
Herra oli juuri tekemässä lähtöä joten aiheuttamatta suurempaa hidastetta pyydettiin pikainen yhteiskuva vielä.
Olen harvinaisen tyytyväinen, että tuosta viikonlopusta jäi muistoksi yhteiskuva Mikkey Deen ja Mikko Kotamäen kanssa. Hieno muisto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti