perjantai 29. huhtikuuta 2016

08.04. Profane Omen bäkkäri, Helsinki

Kömpelö alku mutta tästä lähtee.

Olin sovittuun aikaan melkein sovitussa paikassa. Tiesin about missä PO:n treenikämppä on mutta en ollut kuitenkaan satavarma. Olin väärällä puolella rakennusta jopa.
Samuli soitti ja sanoi missä mennään. Menin oikeaan paikkaan ja kiersin väärän talon vielä ympäri. Sitten bongasimmekin porukalla toisemme ja siitä sitten.
Lähes kaikki PO:n jätkät oli jo entuudestaan jossainmäärin tuttuja mutta silti 4/6 niin ei oltu koskaan sanottu käsipäivää. Tilanne korjattiin ja suunnattiin Torven edustalle ottamaan kyytiin viimeisetkin.

Helsingissä oltiin aikataulun mukaisesti ja tehtiin ripeä loadin ja sitten alkoi se ihana ihmettely. Ollaan Helsingin keskustassa ja pitäisi saada sprintteri parkkiin mielellään ilmaiseksi. Helppo homma... Paikka löytyi mutta maksullisena. Ei siinä.

Soundcheckin jälkeen porukka jakaantui ja käytiin syömässä. Itse jäin porukkaan joka meni syömään thai-ruokaa ja voi tervejahei, että oli muuten hyvät safkat!

Vaikka keikka oli viikonlopun tatuointimessujen viralliset jatkot, niin puolet juhlijoista tuli noin tunti ennen pilkkua paikalle. Hämmentävän fiksua sanoisin.

Lämppäribändistä en nähnyt valitettavasti vilaustakaan enkä kuulemani perusteellla muista sitäkään vähään.

PO otti lavan haltuun ja paikalle saapuneen yleisömäärän myöskin.
Pakko se on kyllä myöntää, että jätkät vetää livenä ihan helvetin hyvällä meiningillä ja saa menoon jopa sitä aitoa rock 'n' roll-shown tuntua. Se on nykyään tietyllä tapaa jopa harvinaista!

Helvetin hauska reissu oli tää hesa-case. Seuraanana käydäänkin Orimattilassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti