sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Rytmihäiriö 01.10.16 Gong, Turku

Lähettiin Turkuun vajaalla kyydillä ja perinteisesti myöhässä. Sovitussa lähtöpisteessä ei ollut sovittuun aikaan vielä ketään. Perus. Haha!

Lähdettiin matkaan ja saavuttiin Turkuun melkein ajoissa. Eipä muuta kuin kamat sisään ja kasaan.
Gongin (ent. Klubi) huono puoli on kyllä ne saataan rappuset. Niitä on varmaan joku 7 miljoonaa ja se rappukäytävä on ihan perseestä varsinkin keikan jälkeen.

Tämän illan paitabisneskin oli hauskahkoa, kun eiliseltä bäkkärin keikalta jäi jopa 2 paitaa, 1 rannenauha ja 3 lippistä sekä läjä levyi. Myin niistä melkein kaikki ennen Rytmiksen keikan alkua joten kiska kiinni ja lavan sivuun ihmettelemään.

Turussa on lähestulkoon aina mukavaa olla keikkareissussa.
Hommat toimii noin pääsääntöisesti aina hyvin ja ajallaan ilman suurempia ongelmia paitsi mitä nyt välillä sähköt paukkuu tms tavaraa hukassa.

Lämppäribändi hoiti hommansa mutta palautetta lähtee monellakin tapaa. Ne tietää ketkä tietää. Homma ei menny nyt ihan sääntöjen mukaan tavallaan.

Rytmiksen aloitus venyi edellä mainituista syistä ja ymmärryskatkoista johtuen miksaaja pyöritti intron varmaan 10 kertaa putkeen. Lavalle käveltiin loppujenlopuksi pimeässä ja hiljaisuudessa. Tai no yleisö kyllä piti ääntä, mutta introahan ei enään halunnut kuulla kukaan siinä kohtaa heh.

Keikka soljuu eteenpäin ja voin vain sanoa, että tästä minä nautin.
Lavalla on hyvä meno ja yleisössä on helvetin hyvä meno. Kaikilla on hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti