keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Rytmihäiriö 08.10.16 Lappeenranta, Old Cock

Tuttu auto alla ja kaikilla hyvä meininki lähtiessä. Nyt on aika spurgujen viimeiselle syysmarssille ennen katkoa.

Ajomatka Lappeenrantaan meni siinä missä mikä tahansa muukin matka. Musaa kuunnellessa ja vaihtuvia maisemia ihmetellessä.

Saavuttiin keikkapaikalle ja ruvettiin selvittämään, että misä kannetaan kamat sisään jne asioita.
Meille näytettiin takaovea ja kävinpä siirtämässä auton siihen sitten lähettyville.
Kamat sisään ja kasaan. Touhutaan siinä oma aikamme ja päätänpä lähteä siirtämään auton kuvan osoittamasta paikasta sivuun jotta takapihan saa taas läpiajoon ja muitenkin käyttöön.
Tai niinhän sitä olisi kuvitellut...

Virta-avain ei käänny joten ihmettelen, että onko rattilukko päällä. Teen siinä kaikkeni saadakseni rattilukon auki. Eipä toimi. Mitähän viddulaista?
Soittelen sitten tutuille ja auton omistajalle. Ruvetaan siinä sitten miettimään. "Kokeiles tätä ja kokeiles tota ja kokeiles muuten sitä" ja sitä rumbaa jatkui sitten tuntitolkulla.
Mikään ei toimi. Mitä kävi?

Muutaman tunnin kuluttua auton omistaja tilasi Falckilta huoltomiehen joka tuli ihmettelemään ja hänkin totesi hetken päästä, että ei voi tehdä autolle siinä tilanteessa mitään.
Voi vittu. Mitäs nytten? Lauantai ja kello on 22:30 tms. Seuraavana aamuna pitäis saada 5 ihmistä ja backline takas Helsinkiin.

Palataanapa takaisin keikkaan hetkeksi.
Lämppäribändit hoiteli hommaansa ja soitteli menee. Ihan tiukkaa settiä aina välissä mutta sen verta on vielä materiaalissa varaa kasvaa, että en heti lähtis keulimaan heidän kengissä. Jatkakaan vain. Hyvä siitä vielä tulee!

Rytmiksen keikka alkaa sovittuun aikaan ja Old Cock on mukavan täys ja porukalla on kova meno päällä. Nautin siinä itsekkin keikkaa lavansivusta semi-off-dutyna, kun paitamyynti hoitui paikallisten puolesta ja Ville oli stageleftissä kitaramaailman kanssa.

Helvetin hyvä meno ja kaikilla näyttää olevan varsin hyvä meno.

Aamulla sitten palattiin todellisuuteen. Millä helvetillä me ollaa menos täältä pois?
Falckilta käy ukko hakee avaimet ja käy ihmettelemässä autoa. Toteaa hetken kuluttua "Ette te tällä lähde tänään mihinkään" mutta syy on vieläkin epäselvä.

Onneks saatiin heiltä sitten vara-paku lainaan, mutta osa joutu turvautumaan julkiseen liikenteeseen kotiinpaluunsa kanssa.
Auton ongelmakin selvisi parin päivän päästä. Siihen oli keväällä vaihdettu uusi lukkopesä, mutta huollon yhteydessä joku oli unohtanut reksiteröidä sen avaimen siihen virtalukkoon. Toimii näemmä ja kuulemma minuuteista kuukausiin ilman sitä rekisteröintiä ja tästä johtuen se vain lakkasi sitten toimimasta juuri tuolla hetkellä. Siinä oli jollekkin huoltofirmalle kallis moka.

Tästä reissusta jäikin sitten jälkeenpäin hämmentyneet tunnelmat siinä mielessä, että vaikka kaikki näytti ja vaikutti olevan hyvin ja kaikki näytti olevan hauskaa, niin noin viikkoa myöhemmin Otto ilmoitti facebookissa lopettaneensa uransa Rytmihäiriön rumpalina.
Perustajajäsen joka ollut bändissä 1988-92/1999-2016 lähti tuostanoinvain kävelemään vedoten henkilökohtaisiin syihin.

Parempihan se on jatkaa toisissa kuvioissa jos oma sydän niin sanoo. Kaikkea hyvää Otolle jatkoon ja varmasti tullaan vielä törmäämään kuvioissa. Helvetin iso kiitos 2008-2016 väliltä niiltä 82:lta keikalta jotka koettiin yhdessä.

Tästä jatketaan kun jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti