maanantai 19. tammikuuta 2015

Slug Mammoth. 16.01.15 Jyväskylä, Ilokivi.

Lähdinpä jeesaamaan kaveria.
Informaatiot ja monet asiat oli lähtökohdissa hyvin hämmentäviä ja vaihtelevia.

Lähtöpäivä oli saapunut ja menin treenikselle odottelemaan. Keulahahmo Kimmo siellä jo odottelikin, mutta hänelläpä ei ollut avaimia mukana joten odotellaan sitten yhdessä.
Ville saapuu paikalle ja ilmoittaa heti alkuun olleensa koko viikon erittäin kiukkuinen ja tänään varsinkin on paska päivä. Näillä mennään!

Kamat autoon ja auto pihasta liikkeelle...Tai niinhän sitä luultiin.
Treeniksen ovi oli loivan mäen alla ja nuo saatana +-0 kelithän tekee siitä sitten mukavan liukkaan.
Pientä haastetta, mutta tulihan se auto sieltä ylös elikkäs off to Jyväskylä.

Jyväskylään päästessä käydään hakemassa rumpali Joona(?) juna-asemalta ja kohti Ilokiveä.
Kamat sisään ja sitten jätkät käy setvimään paitalaatikosta ennakkoontilatut paidat. Tuon ehkä olis voinnu tehdä etukäteenkin, mutta joo ei siitä sen enempää.

Itse suuntaan tässä kohtaa keskustaan. Tapani mukaisesti Jyväskylässä käydessä on pakko käydä Pizzeria Mariassa. Ai että siellä on hyvät pitsat. No joo back to the story.

Soundcheckit tapahtu vähän missä sattuu järjestyksessä ja sitten olikin jo aika aloittaa.

Nyos alotti illan ja tämä oli myöskin heidän ensimmäinen keikka ikinä. Ihan mukavaa musaa, mutta omiin korviin liian kevyttä. Enemmän mutaa, kuraa, pölyä ja saastaa. Suosittelen silti.

Sitten hypppää Slugit lavalle.
Vissiin koko bändi ollut yhtään tyytyväinen lavasoundeihin, mutta viittinyt sanoa siitä keikan aikana mitään vaan menivät sitten "summamutikalla".
Biiseissä on potentiaalia ja hyviä juttua. Matalampi vire, löysempi/groovempi soittotatsi ja enemmän pörinää niin hyvä tulee!
Thats it.

Kamat kasaa ja puolet bändistä lähtee takas Tampereelle.
Mulle sanotaan: "sä oot kuski. sä päätät millo lähetää".
Punnitsen tilannetta. Olla ajoissa kotosalla ja näin vaiko jäädä vielä melkein pariks tunniks oottaa Domovoydin keikkaa jonka haluaisin nähdä?
Tein tällä kertaa itsenikin hämäävän päätöksen ja sanoin jätkillä, että nyt lähdetään. Olihan se toki soittajienkin kannalta hyvä päätös, kun molemmilla oli melkein 24h jo valvottuna ja keikka seuraavana päivänäkin. Matka meni mukavasti.

Eipä siinä sen enempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti