tiistai 21. lokakuuta 2014

Rytmihäiriö. Loivarrock, Loimaa. 18.10.14.

Heimolinna, Loimaa. Enpä olis uskonu tuollakaan olevani keikalla.

Helsinkiin kello neljäksi paikallistamaan auto ja sitemmin pakkaamaan se.
Aikataulut pitää suhteellisesti paikkansa ja hommat etenee mukavasti. Ei muuta kuin keulakohti Loimaata!

Pelipaikoille saavutaan jopa luultua aikasemin joten kerettiin katsomaan melkein kokonaan Morbid Evilsin keikka. Soittihan ne vissiin kaks biisiä puolessa tunnissa.
Loistavan kuuloista louhintaa oli kyllä joten tämä menee jatkoon!

Keikkapaikkanahan tuo oli potentiaalinen, mutta parannettavaa olisi ja paljon. Vertauskohteena käyttäisin Tuskasta tuttua kattilahallia.

Morbidien jälkeen lavan valtaa kolme vai neljä bändiä joista en ole kuullut aikaisemmin mitään, enkä tosiaan vieläkään tiedä niistä mitään. Jotain mölyähän sieltä kantautui korviin, mutta mitään jäännyt mieleen.

Rotten Sound.
Tätä kanssa kelpaa aina katsoa livenä. Siinä löytyy aina se vastaus minkä haluaisin tarjota ihmisille jotka kysyy: "miten sä voit kuunnella jotai grindcorea?". Ei sitä voi selittää. Se täytyy tuntea ja kokea ymmärtääkseen sen. Samoin kuin kaikki jumittelumusa tai melkeinpä mikä vaan musiikki.

Rytmihäiriö.
Curimuksen ja Rotiskon jälkeen yleisöstä alkoi jo valua porukkaa pois joten sali oli noh puolillaan varmaan aloittaessa. Lavamiksaaja ei ollut ihan perillä toimikuvastaan ja keskittyi juomaan Gambinaa sen sijaa, että tekisi hommiaan.
Yleisönpuolellakin ääni oli aikamoista puuroa, mutta ei se porukkaa näyttänyt haittaavan.
Keijo sanoikin äänimaailmasta hyvin: "ihan kun olis akvaariossa soittanu."

Keikan jälkeen laitettiin siitä kamat ripeästi kasaan ja bäkkärillä hengailun jälkeen lähettiin suuntaamaan kotia kohti.

Erittäin mukava reissu, mutta ei tässä tällä kertaa ollut kovin kummosesti kerrottavaa.

EI MUTTA! Tulikin mieleen. Paikalla oli sanotaan noin 150-200 väliltä ihmisiä ja ea-henkilökuntaa oli kymmenkunta sekä järjestyksenvalvojia oli varmaan toistakymmentä. Ikä vaan heillä oli siinä 65+ haha!
Heidän illan tärkein tehtävä vissiin oli takavarikoida kahden järkkärin voimin yksi taskumatti kolmen koplalta. Jännä ilta!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti