sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Rytmihäiriö 30.09.16 Bar Bäkkäri, Helsinki

Jälleen Bar Bäkkärillä. Viimeeksi olin täällä aikaisemmin tänä vuonna Profane Omenin messissä.

Rytmihäiriön kanssa liikkeellä pitkästä aikaa ja tuntuu hyvältä.
Odotan keikkaa ihan mielenkiinnolla siinä määrin, että minkä verran porukkaa raahaantuu paikalle ja paljonkohan myyn illan aikana.

Ensinmäinen bändi menee ohi kun ollaan toisaalla syömässä. Saavun viime minuuteilla ja salissa on pari kourallista kansaa paikalla. Mietityttää.
Seuraava bändi murjoo menemään ja porukkaa valuu paikalle lisää pikkuhiljaa.

Väkeä lappaa mukavaan tahtiin mestoille ja myyntikamakin hupenee mukavasti. Kuninkaan merchituoli oli ansaittu tälle illalle.

Tässä keikassa oli kyllä siinä mielessä poikkeuksellista, että tiettyjen asioiden hoitaminen oli aivan perseestä.
Bändillä oli jotain vääntöä henkilökunnan kanssa ja itsellänikin oli omat ongelmat.
Parhaimmistoa oli kun lähdin hakemaan tiskiltä vettä lavalle. Myyjä osoittaa sormellaan pieniä laseja jotka vetää sen 2dl nestettä. Kyselen josko saisi vaikka selän takana olevia lasituoppeja kun pitäisi tosiaan pitää artistit lavalla nesteytettynä. Laseille oli kuulemma parempaa käyttöä...?

Juoksin alakerran baariin kysymään jos saisin heiltä tuopeissa vettä. Sain tasan 4 tuoppia. Huraa.

Keikka alkaa ja porukka näyttää nauttivan. Sali oli lähes tulkoon täyteen ammuttu.

Keikan aikana Ville laittaa viestiä jos saisin haettua bändille lisää juotavaa bäkkäriltä, kun hän ei lavan sivusta päässyt mihinkään.
Lähdin hakemaan ja juomien kanssa mietin lavan toisessa sivussa, että helvetilläkös minä nyt tuonne näiten kanssa pääsen?
Vastaus: eturivistä ohi ja lavan läpi. Mielenkiintoista väistellä soittajia kesken biisin, asetella juomia paikoilleen ja tasapainoilla siinä itsekseen.

Jäin täten jumii lavan sivuun itsekkin, mutta mikäs siinä. Oli helvetin mukavaa vaihteeksi katsella keikkaa siitä näkökulmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti