perjantai 4. joulukuuta 2015

Barren Earth & Turisas tour. Tampere, Pakkahuone. 05.12.2015

Matka lähti Joensuusta käyntiin joskus aamusta. Istuttiin siinä vissiin iltaa vielä Jannen, Jussin ja Markon kanssa.
Matka menikin mukavasti nukkuessa ja Tampereelle päästyämme minulla kävikin sitten kämmi.
En muistanut laittaa herätystä soimaan joten jossainkohtaa alkoi kuulua ääniä: "Missä Tero on?!". Aaawshiiit. Nukuin ns pommiin. Helvetillisellä vauhdilla vaatteet päälle, vesipullo kouraan ja sisään.
"Mikä tapahtuu, mikä maa, mikä valuutta?!". Kello oli jo sen verran, että paitatiskin olisi pitänyt olla ja melkein kasassa. Tai no kasaamisvaiheessa. Eihän siinä. Kiirellä kasaamaan.

Illasta oli odotettavissa suhteellisen kiireistä, kun meillä oli keikkavahvistuksena Sveitsin Eluveitie.

Kasailin kamojani siinä ja kävin keräilemässä varastontäydennystä. Sitten kuulin Jannen suusta sulosäveliä: "Tuu syömään!" Ai että siinä hellittiin huonovointista haha!
Rasvaa, suolaa ja lihaa. Kyllä nyt kelpas.
Sain kamat kasaan mukavasti ajallaan joten aikaa jäi nippanappa suihkun verran. Joten sinne siis!

Suihkusta meninkin melkein pyyhe päällä paitatiskille. No ei. Kerkesin sentään laittamaan vaatteet päälleni ja hengähtää noin pari minuuttia. Sitten mentiin.

Barren Earth edusti mielestäni tänä iltana erityisen hyvin. Jussi taikoi aivan jumalaiset soundit ja lava oli täydellinen bändille. Jätkät otti tilan helvetin hyvin haltuun ja hoiti homman kotiin!
Ehdottomasti rundin parhaimmistoa!

Eluveitie.
Sveitsiläiset soittivat tokana ja heillä taisikin olla illan isoin yleisö. Soitto oli toki hyvin hoidettua ja näin, mutta jotenkin en vain saannut siitä mitään irti vaikka soitossa oli joitain hyviäkin juttuja. Ei vain ollut tarpeeksi.

Turisas hoitikin sitten jälleen oman osuutensa ammattimaisesti ja näytti Tampere tykkäävän.

Keikan jälkeen olikin sitten perinteistä sekoilua. Joku häviää jonnekkin ja joku jonnekkin muualle. Lähdön aika on käsillä ja Jónia ei näy sitten missään. Jónin takia meidän lähtökohtaisestikkin piti tehdä aikainen lähtö jotta kerkee lennolleen heh. Jännäks meni, mutta tasan sovittuun aikaan mies olkin yhtäkkiä laukku kädessä bäkkärillä "shall we go now?". Mystinen kaveri haha!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti